۳۰ بهمن ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳

با صادرات محصولات بنگاه‌های مشارکتی محقق شد؛

ورود ۱۴ میلیون دلار با «برکت» به کشور

ورود ۱۴ میلیون دلار با «برکت» به کشور

مشارکت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در توانمندسازی بنگاه‌های صنعتی، ارزآوری ۱۴ میلیون دلاری را به دنبال داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی جوهری معاون تأمین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت ضمن اعلام این خبر افزود: بنگاه‌های مشارکتی بنیاد در سال ۱۴۰۰ توانسته‌اند ۱۴ میلیون دلار از محصولات تولیدی خود را صادر کنند.

وی تاکید کرد: این ارزآوری در سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» حاصل صادرات ۸ بنگاه صنعتی مشارکتی بنیاد برکت است که توانسته‌اند محصولات خود را به کشورهای مختلف از جمله روسیه، ترکیه، عراق و افغانستان صادر کنند.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت ادامه داد: اقلام صادراتی بنگاه‌های مشارکتی بنیاد برکت شامل محصولاتی همچون شمش روی، سیم و کابل، پوشاک، نوشت‌افزار، قطعات لوازم برقی خانگی، انواع پریز و لامپ و کلید، سیم مسی، فلوت، لاینر، شیشه سکوریت، لمینیت، رب گوجه و کنستانتره می‌شود.

وی یادآور شد: این بنگاه‌های مشارکتی با سرمایه‌گذاری اقتصادی بنیاد توانسته‌اند کسب و کار خود را توسعه داده و تولید محصولات‌شان را افزایش دهند. برخی از این واحدهای صنعتی پیش از مشارکت با بنیاد برکت حتی دچار رکود و کمبود سرمایه در گردش بوده و فعالیت‌های حداقلی داشته‌اند.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت درباره فعالیت‌های این بنیاد در حوزه توانمندسازی بنگاه‌های صنعتی توضیح داد: بنیاد تا به امروز با حجم کل سرمایه‌گذاری ۸۰ هزار میلیارد ریالی و با هدف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی در مجموع اقدام به مشارکت، ارائه تسهیلات و پشتیبانی از ۸۵۰ بنگاه متوسط صنعتی در سراسر کشور کرده که ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۱۱ هزار نفر را به دنبال داشته است.

جوهری تاکید کرد: فعالیت این بنگاه‌ها علاوه بر ایجاد تحول در تولید و اشتغال کشور، باعث صادرات و ارزآوری شده است.

وی یادآور شد: بنیاد برکت در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر پرهیز از تصدی‌گری، پس از تثبیت و به سوددهی رسیدن، از ۲۹۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به کارآفرینان و بخش خصوصی واگذار کرده است.

معاون مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان تصریح کرد: شرکت‌های مشارکتی بنیاد عمدتاً در صنایع برق، الکترونیک و تجهیزات مهندسی؛ کانی‌های فلزی، غیرفلزی و ساخت فلزات اساسی؛ سلولزی، چوب، کاغذ و مصالح ساختمانی؛ غذایی و دارویی؛ کشاورزی، دامپروری و شیلات؛ شیمیایی؛ تبدیلی، چاپ و بسته بندی و صنایع عمومی مشغول به فعالیت هستند.

کد خبر 5428235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha